Farul Constanta

Gheorghe Hagi critica dur arbitrajul de la meciul cu FCSB: “Toata tara a vazut”

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Farul a inceput cu o infrangere faza playoff a campionatului, scor 0-2 pe Arena Nationala cu FCSB.

Un meci care a avut cateva erori de arbitraj semnificative, un penalty neacordat celor de la Farul si o eliminare usoara a lui Dussaut.

“E incredibil, nu am crezut ca pot sa vad asa ceva pe terenul de fotbal. Din pacate, la un meci echilibrat, ambele echipe au incercat, au avut ritm, au avut intensitate, am incercat fiecare sa surprindem, sa fim mai buni ca adversarul, din pacate un singur om a facut astazi diferenta, din toate punctele de vedere, din primul minut pana in ultimul. E incredibil ce am vazut astazi pe teren e inadmisibil, nu se poate”, a declarat Gheorghe Hagi cu referire la arbitrul Lucian Rusandu.

“A fost un singur om care a facut diferenta, protagonist, in seara asta, arbitrul. Fotbalul e facut din mici detalii si in seara asta lucrurile sunt, cred eu, clare pentru toti, din pacate. Au fost doua echipe care au vrut sa joace, doua echipe care s-au luptat, cu calitate”, a mai spus antrenorul celor de la Farul Constanta.

“Am avut penalty si eliminare, din punctul meu de vedere! Nu mai am cuvinte. Toata tara a vzut in seara asta lucrul asta, nu mai sunt dubii. Toata tara a vazut. Ce sa mai comentez? Dar am mai patit o data si la Sepsi. Ce sa fac? Sa tac din gura? Nu am cum. Am spus ce a vazut toata tara”, este concluzia lui Hagi.

Malcom Edjouma si Octavian Popescu au marcat golurile victoriei pentru FCSB, echipa care a revenit la sapte puncte in urma liderului CFR Cluj.



Gheorghe Hagi critica dur arbitrajul de la meciul cu FCSB: “Toata tara a vazut”