Farul Constanta

Farul dezminte plecarea lui Ion Marin

Clubul Farul a tinut sa aiba un drept la replica in care sa precizeze, ca urmare a articolului nostru "Ion Marin, cu sabia lui Damocles deasupra capului - Viorel Hizo asteapta la cotitura", ca nu se pune problema inlocuirii actualului tehnician.
FC Farul a dezmintit, printr-un comunicat trimis pe adresa redactiei noastre, ca Ion Marin va fi inlocuit din postul de antrenor al echipei, asa cum Onlinesport a scris la inceputul saptamanii.

"FC Farul dezminte oficial informatiile vehiculate privind eventuala inlocuire a antrenorului Ion Marin cu un alt tehnician. Ion Marin se bucura in continuare de sprijinul conducerii clubului" se precizeaza in comunicatul semnat de directorul executiv al clubului, Lucian Codrean Pira.

De asemenea, Ion Marin a afirmat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu isi simte postul amenintat.

"Am avut o discutie cu oficialii clubului si m-am oferit sa ma dau singur la o parte si pe banca tehnica sa vina un alt antrenor. Nu s-a intamplat acest lucru si eu raman in continuare la dispozitia clubului. Nu simt nici un fel de presiune asupra mea dar in viata de antrenor se pot intampla multe. Oricum, eu spun ca nu exista nici un antrenor care daca vine in aceste conditii nu poate garanta ca poate obtine trei victorii din trei partide", a mentionat Ion Marin.


Farul dezminte plecarea lui Ion Marin