Farul Constanta

Farmache de la Farul a fost declarat liber de contract

Jucatorul echipei Farul Constanta, Razvan Farmache, a declarat, joi seara, ca a fost declarat liber de contract de catre Camera de Solutionare a Litigiilor din cadrul FRF, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost instiintat de catre avocatul care m-a reprezentat la Comisie ca am fost declarat liber de contract. Nu mi-am incheiat inca socotelile cu Farul pentru ca, in conformitate cu regulamentul, se da un termen de cinci zile clubului pentru a putea face recurs. Daca acest lucru nu se va intampla, saptamana viitoare urmeaza sa primesc o scrisoare oficiala ca sunt liber de contract. Momentan sunt inca la dispozitia clubului", a spus Farmache.

Acesta spune ca pe langa restantele pe care Farul le are fata de el si care au constituit motivul de a depune memoriul pentru a deveni liber de contract, gruparea de pe litoral ar trebui sa-i plateasca si unele prime. "Ar mai trebui sa primesc primele pentru remiza cu Timisoara si victoriile cu Mediasul si Otopeniul. Daca cei de la Farul ar fi corecti ar plati aceste prime, insa ele nu sunt stipulate in contract si in acest caz nu sunt obligati sa achite aceste prime. Daca sunt oameni de cuvant, vor plati si aceste prime", a spus fundasul dreapta.

In varsta de 30 de ani, Farmache s-a transferat la Farul in vara anului 2003 de la Sportul Studentesc. In cazul unui alt jucator al Farului, Daniel Florea, ce a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor a amanat cazul pentru saptamana viitoare.

Mediafax



Farmache de la Farul a fost declarat liber de contract