Farul Constanta

Fanii Farului cer plecarea lui Ion Marin

Un grup de aproximativ 50 de persoane au protestat, duminica, in fata clubului Farul, impotriva antrenorului Ion Marin, solicitand conducerii clubului demiterea acestuia, precum si plecarea tehnicianului din Constanta.
Liderul galeriei echipei Farul Constanta, Sorin Mihailescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca Ion Marin nu trebuie sa mai fie pastrat in nicio functie in cadrul clubului.

"Suntem constienti ca Farul nu poate deveni campioana a Romaniei si nici sa ocupe un loc de cupa europeana, dar vrem sa vedem ca se munceste pe teren, ca se joaca cu determinare. Ne deranjeaza trecutul dinamovist al lui Ion Marin si faptul ca indiferent de situatia echipei, el a ramas in club fie ca presedinte, fie ca director tehnic. I s-a dat prea multa incredere, a trecut pe linie moarta jucatori care au zece ani la club, cum ar fi Ion Barbu, si a mintit ca el ne da bani pentru deplasari. Atunci cand s-a ocupat de transferuri, a plecat in Nigeria sa aduca jucatori tineri si talentati si a adus niste bananieri, fara nicio valoare, care-si dau cu stangul in dreptul", a spus Mihailescu.

Sorin Mihailescu sustine ca in cazul in care Ion Marin va ramane la echipa pana la meciul cu Steaua, fanii vor protesta in fata casei tehnicianului.

"Este ultimul avertisment pentru jucatori, pentru ca noi murim de nervi si ei de nepasare. Daca va continua sa ramana la echipa si la meciul cu Steaua, vom protesta in fata casei lui pana va pleca definitiv din Constanta", a precizat seful suporterilor constanteni.

De asemenea, Mihailescu a cerut conducerii clubului sa acorde o sansa celorlalti tehncieni de la Farul. "Sa li se dea sanse si antrenorilor din Constanta, de la club, si sa nu mai faca experimente cu tehnicienii din Bucuresti. La club sunt anterenori precum Manaila, Antonescu, Petcu si Constantinescu, dar chiar si Hagi ar merita acest lucru. Chiar daca jucam in Liga a II-a, dar numai sa vedem ca se munceste si se joaca cu determinare", a incheiat liderul galeriei Farul.

Fanii constanteni i-au cerut antrenorului secund, Cristian Camui, sa ii cheme pe jucatori pentru a discuta cu acestia despre situatia echipei si au scandat "Mars la Dinamo" si "Ole, ole, ole, ola, Marin pleaca din Constanta". Suporterii au discutat cu jucatorii aproximativ 45 de minute.

Echipa Farul Constanta a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-0), meciul sustinut in compania formatiei Poli Iasi, in etapa a XXII-a a Ligii I.

Mediafax


Fanii Farului cer plecarea lui Ion Marin