Farul Constanta

Exclusiv | Ion Marin, cu sabia lui Damocles deasupra capului. Viorel Hizo asteapta la cotitura

Ion Marin are zilele numarate pe banca tehnica a echipei Farul Constanta. "Sapaliga" ar putea fi demis chiar inainte de finalul turului din cauza rezultatelor modeste, iar Viorel Hizo are cele mai mari sanse sa vina antrenor la Farul.

Patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, a trasat un obiectiv indraznet echipei sale la inceputul campionatului: un loc la mijlocul clasamentului, sau chiar calificarea in Cupa UEFA. Constantenii au doar trei victorii in 14 etape, sunt pe locul 15, iar Farul pare sa se lupte din nou pentru evitarea retrogradarii, la fel cum s-a intamplat si in ultimele sezoane.

Farul a pierdut clar in ultima etapa, scor 0-3 cu FC Arges, iar echipa lui Ion Marin a ajuns la a opta infrangere in acest sezon. Cum Farul nu a mai luat trei puncte din etapa a 6-a (2-1 pe teren propriu cu Gloria Bistrita), Ion Marin nu mai este dorit de conducerea clubului si ar putea fi demis chiar dupa etapa viitoare, in caz ca "marinarii" nu vor castiga cu Pandurii Targu Jiu.

Se pare ca Viorel Hizo a fost deja contactat de oficialii Farului, iar "Dulaul" ar putea fi omul care il va inlocui pe Ion Marin la Constanta. Hizo a antrenat ultima oara pe FC Vaslui, fiind inlocuit cu Viorel Moldovan dupa remiza cu Gaz Metan (etapa a 13-a), scor 1-1.

Onlinesport: Andrei Preotu



Exclusiv | Ion Marin, cu sabia lui Damocles deasupra capului. Viorel Hizo asteapta la cotitura