Farul Constanta

Denis Alibec, aproape de Inter

Atacantul formatiei Farul Constanta, Denis Alibec, ar putea ajunge sa evolueze pentru Internazionale Milano, dupa ce scouterii italienilor s-au declarat multumiti de calitatile acestuia.
"Inter a venit sa-l vada in vreo cateva randuri pe Alibec. Am si o propunere de contract, dar ei vor sa-l mai vada la lucru si dupa aia vor mai discuta. Inter vrea sa plateasca 1 milion de euro ca sa-l ia, si sa mai dea inca 500.000 de euro daca va promova de la juniori la Primavera", a spus Ioan Becali la gsptv.

La Inter se mai afla un alt fotbalist roman, Cristian Daminuta, insa acesta se afla in dizgratia italienilor dupa ce a aparut foarte des in presa de scandal din tara noastra.

"Cred ca Daminuta va fi pus pe liber in vara, cei de la Inter nu sunt multumiti de el. Jucator mai prezent in revistele de scandal asa cum este acest Daminuta jur ca nu am vazut. Nici Mutu, care era Mutu, nu era atat de des surprins in cluburi si in scandaluri prin presa. Pe Mutu il cautau femeile, dar vad ca Daminuta le cauta el", explicat Becali.

Onlinesport


Denis Alibec, aproape de Inter