Farul Constanta

Chico: "Cred ca puteam castiga trei puncte"

Atacantul Chico Fernandez a declarat, vineri seara, ca formatia Farul a obtinut un rezultat foarte bun in meciul cu Steaua, scor 1-1, din etapa a XXIV-a a Ligii I, insa a precizat ca echipa constanteana ar fi putut sa invinga.

"Am obtinut un rezultat foarte bun, dar cred ca puteam castiga trei puncte. Stiam ca Steaua va juca foarte bine, insa azi a avut probleme in aparare. Noi am jucat foarte bine si am venit aici cu gandul la victorie, pentru ca o doream dupa cinci meciuri in care nu am castigat", a spus Chico.

Fotbalistul a precizat ca pentru el este ceva special faptul ca a marcat in poarta Stelei. Chico a mentionat ca formatia bucuresteana mai are sanse sa termine campionatul pe un loc ce ii va permite participarea in Cupa UEFA: "Cred ca Steaua mai poate spera la un loc de Cupa UEFA pentru ca acolo inca mai are sanse. Insa pentru un loc in Liga Campionilor le va fi foarte greu".

Portarul George Curca s-a declarat multumit de remiza. "Azi am prins o zi foarte buna, in vreme ce Steaua nu a jucat asa cum ne asteptam noi. In trecut, am avut probleme, dar acum avem o echipa noua si suntem multumiti de acest rezultat. Pentru noi, care suntem o echipa mica, acest rezultat este unul mare. Am venit aici cu gandul sa nu plecam cu sacosa goala. E normal ca si suporterii sa fie suparati pentru ca vedeti cum se intampla si la Steaua, atunci cand nu sunt rezultate si echipa merge prost, fanii sunt nemultumiti", a afirmat Curca.

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul sustinut, vineri, pe teren propriu, in compania formatiei Farul Constanta, contand pentru etapa a XXIV-a a Ligii I. Pentru Steaua a marcat Stancu '55, in timp ce pentru Farul a inscris Chico '73.

Mediafax



Chico: "Cred ca puteam castiga trei puncte"