Farul Constanta

Antrenorul Ion Marin a avut la dispozitie 32 de jucatori la reunirea lotului

Lotul echipei Farul Constanta s-a reunit, miercuri, pentru a pregati returul Ligii I, iar antrenorul Ion Marin a avut la dispozitie 32 de jucatori, dintre care 11 fotbalisti noi, transmite corespondentul NewsIn.
Slovenul Jean Pahor a fost singurul fotbalist prezent la reunire transferat din strainatate, alti 4 fotbalisti au revenit de la Delta Tulcea, iar unul de la CSM Ploiesti, in timp ce alti 5 fotbalisti au fost promovati de la echipa a doua a clubului.

Lotul echipei Farul prezent la reunire:

Portari: Curca, Vlas, Neagu;

Fundasi: Patrascu, Rastovic, Pahor (fundas central, 22 de ani, FC Koper), Bubuleandra, I. Barbu, Matel (revenit de la Delta Tulcea), Pacuraru, Ben Teekloh, Larie (revenit Delta Tulcea);

Mijlocasi: Alibec, Matei, Parvu, Durbac (de la Farul II), Florea, L. Mihai II (revenit de la CSM Ploiesti), Calin Armando (Farul II), Fatai, Mendy, Bacila, Voiculet, Rusmir;

Atacanti: Gerlem, Chico, Nanu (revenit de la Delta Tulcea), Pantelie (revenit de la Delta Tulcea), Mansour, Eche, Gosic, Henry (toti 3 de la Farul II).

La reunirea lotului au fost prezenti si jucatorii pusi pe lista de transferari de clubul constantean: Adrian Vlas, Razvan Farmache, Cristian Schiopu, Florentin Cruceru, Marius Nae, Florin Neaga, Dragan Gosic si Ion Barbu, dar dintre acestia doar ultimii doi au fost primiti la reunire de antrenorul Ion Marin, restul neavand acces nici macar in vestiarul echipei. Alti doi jucatori care erau pusi pe lista de transferari au plecat de la Farul, Florin Maxim la FC Timisoara - definitiv, in timp ce Tibor Moldovan a fost imprumutat la FCM Targu Mures.

Tehnicianul Ion Marin a condus si primul antrenament al echipei din acest an, iar sedinta de pregatire s-a desfasurat pe plaja si a constat doar in alergari usoare pentru a-i reacomoda pe jucatori cu efortul, urmand ca joi sa aiba loc vizita medicala.

Pana la data de 7 februarie, constantenii se vor pregati doar in tara si vor incerca parafarea unor meciuri amicale, cel mai sigur dintre acestea fiind unul cu bulgarii de la Cernomoret Varna.

In perioada 7-18 februarie, gruparea antrenata de Ion Marin va sustine un stagiu de pregatire in Antalya (Turcia), acolo unde va disputa cinci meciuri amicale. Cel mai important amical al echipei era cel cu danezii de la Aalborg, dar acesta nu se va mai disputa, iar constantenii vor evolua in compania cehilor de la SK Sigma Olomouc, care au terminat pe locul 6 in campionatul intern.

NewsIn


Antrenorul Ion Marin a avut la dispozitie 32 de jucatori la reunirea lotului