Liga 1

Farul - Chindia 0-1. Targovistenii ii strica ziua lui Hagi

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Echipa Chindia Targoviste a castigat a doua oara in aceast sezon duelul cu Farul Constanta, de aceasta data chiar pe terenul "marinarilor".

Daniel Florea a marcat unicul gol al meciului, cu opt minute inaintea finalului.

Faza a pornit de la o centrare din flancul drept. Apararea celor de la Farul a ratat respingerea, Daniel Popa i-a potrivit mingea lui Florea cu pieptul si acest a plasat mingea cu latul in stanga portarului.

Farul Constanta a ramas in inferioritate numerica inca din minutul 31, cand spaniolul Jefte Betancor a fost eliminat cu rosu direct.

Gheorghe Hagi, care a implinit sambata 57 de ani, a criticat dur arbitrajul lui Horia Mladenovici.

"Mi-e greu sa inteleg fotbalul asta. Probabil ca deranjam, clubul deranjeaza, e prea sus. Cum ne permitem noi sa fim asa sus?

"Echipa a muncit, a alergat. Probabil ca deranjam ca suntem acolo sus, deranjam ca facem lucruri. Nu poti sa rupi un meci asa, intr-o situatie in care, din ce am vazut, nu a fost", a declarat Hagi dupa meci.

Caseta tehnica

Farul: Aioani – Boboc (Mladen ’66), Larie, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu (Nedelcu ’66), Artean, Grameni (Radaslavescu ’85) – Purece (Iancu ’66), Betancor, Omoh (Petre ’85). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Chindia: Căbuz (Moldovan ’46) – Butean (Căpuşă ’66), Piţian, Iacob, Ad. Ioniţă – Sila (Chunchukov ’67), Passaglia (Celea ’90+1), Dulca, Popadiuc – D. Popa, D. Florea (Cherchez ’85). Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Artean ’74 / Butean ‘54.

Cartonaş roşu: Betancor ‘30.

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Cosmin Vatamanu – Andrei Antonie.

 



Farul - Chindia 0-1. Targovistenii ii strica ziua lui Hagi