Liga 1

Farul – Academica 5-0. Hattrick Betancor si o super reusita a pustiului Enes Sali

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa Farul Constanta a obtinut a patra victorie a sezonului pe teren propriu in Liga 1 fara gol primit.

Un succes categoric obtinut de “marinari” prin golurile marcate de Jefte Betancor (hattrick), Adrian Petre si Enes Sali.

Spaniolul Betancor a punctat in minutele 6, 45 si 58.

Petre a marcat pentru 4-0 cu un lob din interiorul careului, in minutul 83, dupa ce oaspetii au pierdut mingea in propria jumatate pe tranzitia ofensiva.

Enes Sali, jucatorul de 15 ani descoperit de Gheorghe Hagi, a pus cireasa pe tort cu un super gol dupa o actiune persoanala de toata frumusetea.

Acesta a plecat cu mingea la picior din propria jumatate de teren, a depasit un adversar, a intrat in centrat, un alt adversar a fost pierdut pe drum si in cele din urma a finalizat cu sut din interiorul careului.

Farul acumuleaza 15 puncte in clasament si ramane una dintre echipele tari ale actualului sezon de Liga 1.

Academica Clinceni ramane pe ultimul loc dupa aceasta a sasea infrangere in opt meciuri, cu doar doua puncte in clasament, cu cea mai slaba aparare (18 goluri primite) si singura echipa fara victorie.

Caseta tehnica

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer (Romario Pires '28) – Purece, Artean (Grameni '73), Boboc – Ganea (Popescu '73), Jefte Betancor (Petre '57), Pitu (Sali '46). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Academica Clinceni: Păun – Achim, Jutric (Patriche '68), Bilali, Pîrvulescu – Moulin, Ventura – Cioiu (Ion '62), Omoh (Dumitrache '68), William (Kazlauskas '46) – Gavra (Goma '46). Antrenor: Ilie Poenaru.

Cartonaşe galbene:Artean '24 / Ventura '17.

Arbitru: Cătălin Popa.



Farul – Academica 5-0. Hattrick Betancor si o super reusita a pustiului Enes Sali