Liga 1

Gaz Metan Medias si-a luat punctele inapoi de la TAS

Gaz Metan Medias a primit inapoi de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) punctele luate de Federatia Romana de Fotbal (FRF) in Liga 1 si in acest moment este cu un picior si jumatate in playoff.

Medias are acum 38 de puncte in clasamentul Ligii 1.

Update: Ioan Marginean, presedintele celor de la Gaz Metan, a felicitat decizia TAS si a spus ca va actiona FRF in instantele civile pentru ceea ce numeste a fi fost "un caz fabricat".

"Nu am avut niciun reclamant si va cruciti daca vedeti ce a sustinut acest domn Duru la TAS. O ia in personal si mi-a mai facut ceva similar si cand eram la U Cluj. Trebuie sa dam cartile pe fata cu ceea ce se intampla la FRF cu acest departament de licentiere", a spus Ioan Marginean la Dolce Sport.

Gaz Metan Medias a fost depunctata cu 3 puncte, la finalul anului 2016, de Comisia de Licentiere a FRF pentru restante financiare. Echipa a contestat decizia la TAS si va afa astazi daca va primi inapoi punctele.

In aceste conditii Mediasul mai are avea nevoie de doar trei puncte pentru a fi sigura de prezenta in playoff. 

Poli Timisoara a fost depunctata cu 14 puncte la inceputul sezonului 2016/2017 si a contestat la TAS 8 puncte pe care tot astazi le-ar putea primi inapoi.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!

 


# Echipă J +/- P
1 Viitorul 10 4 44
2 Steaua 10 8 44
3 Dinamo 10 7 40
4 CFR Cluj 10 -6 33
5 Craiova 10 -6 31
6 Astra 10 -7 26
Gaz Metan Medias si-a luat punctele inapoi de la TAS