Liga 1

Egal plin de ocazii intre Poli Iasi si Gaz Metan Medias

Poli Iasi si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, 0-0, meciul jucat duminica seara in etapa 2 din Liga 1 Betano.

Cele doua echipe au ramas singurele care nu au reusit sa marcheze in actuala editie de campionat si au acumulat odata cu acest meci primele lor puncte in clasamentul Ligii 1.

In prima repriza, Iasiul a luat prea mult pulsul meciului, iar Mediasul a inceput sa controleze jocul si a avut cele mai mari ocazii spre finalul celor 45 de minute, cand ar fi putut marca de doua ori.

Pedro Mendes (Iasi) a scapat in prima parte de un cartonas rosu, prind doar galben, dupa ce a faultat un adversar cu un picior pe tibie, o actiune care se putea termina grav. 

Golubovici a fost autorul unei executii frumoase, o "foarfeca" respinsa de portarul iesean debutant Kelava, care nu a facut deloc un meci rau. 

Gaz Metan a castigat o singura daca la Iasi, in 2016, iar moldovenii au avut cinci victorii in total in meciurile directe din palmares.

Partea a doua a fost una mult mai animata, cu ocazii de ambele parti. Iasiul a iesit de la vestiare cu chef de joc, iar meciul a fost pigmentat de ocazii care de care mai mari.

Mediasul a trimis in bara, prin Olaru, care a sutat bine din afara careului, mingea fiind deviata decisiv de Kelaba. Acelasi Kelaba a respins cu un reflex de ultim moment, din situatia de unu contra unu cu Danci, care nu a putut devia in plasa.

Spre finalul meciului a fost randul portarului Greab, de la Medias sa isi mentina echipa fara gol. Prima oara el a respins un sut care urma sa intre in poarta cu ajutorul barei, iar in ultimele secunde de joc a prins un sut al lui Cristea, dupa ce jucatorul iesean scapase singur in careu. Iasiul putea castiga partida intr-una din ultimele faze, dar egalul a fost mai echitabil.

Un meci dinamic, intre doua echipe care au aratat un fotbal bun si care, chiar daca acum nu au decat un singur punct, se vor bate pentru playoff. 



Egal plin de ocazii intre Poli Iasi si Gaz Metan Medias