Liga 1

Egal fara goluri in meciul codaselor

Sursă foto: facebook.com/asatirgumuresoficial

Exilata la Cluj-Napoca de propria incapacitate de a oferi un gazon decent intr-o luna de iarna, ASA Tg.Mures a remizat pe terenul propriu de conjunctura cu ACS Poli Timisoara, scor 0-0, intr-unul dintre cele mai slabe meciuri din actualul sezon.

Sutul lui Balgiu si actiunea lui Barbut din minutul 45 au fost singurele faze demne de tinut minute in prima repriza a meciului din Gruia.

Un fotbal sarac pe un teren excelent si o vreme nu tocmai ostila, cu doua grade Celsius peste limita inghetului.

Tabela a ramas insa incremenita si dupa pauza, desi gazdele au reusit sa introduca mingea in poarta la o faza fixa. Nicolita a centrat din lovitura libera si Constantin a trimis in poarta, dar golul a fost invalidat corect pentru o pozitie afara din joc.

Cu patru minute inaintea acestui gol anulat am avut si primul sut pe poarta la executia lui Candrea de la gazde.

Timisoara a ratat prima mare ocazie a meciului in minutul 59 prin Fucek dupa o cursa personala a lui Barbut in flancul drept. Jucatorul adus in iarna a ramas singur in marginea careului, dar n-a prins poarta cu un sut in forta.

Gazdele au trecut si ele pe langa gol in minutul 76, cand Ciolacu a primit o pasa de la adversar, a patruns in careu, dar n-a reusit sa reia decat in plasa laterala.

La putine secunde de la intrarea pe teren in locul lui Barbut, atacantul Popovici a avut sansa deschiderii scorului, insa Papa a reusit sa blocheze sutul din interiorul careului.

ASA Tg.Mures si ACS Poli Timisoara acumuleaza cate zece puncte fiecare in clasament.



Egal fara goluri in meciul codaselor