Liga 1

Egal cu sase goluri in derby-ul Moldovei si o ocazie de Cartea Recordurilor

Sursă foto: facebook.com/fcbotosani

FC Botosani si CSM Poli Iasi au incheiat la egalitate, scor 3-3 (2-2), miercuri seara, intr-un meci din etapa a 11-a din Liga 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Echipa lui Costel Enache a inceput mai bine si dupa doar zece minute de la primul fluier al centralului Sebstian Coltescu gazdele aveau deja 2-0 pe tabela.

Popa a deschis scorul in minutul 6 cu o lovitura de cap, faza la care portarul Koselev a scapat practic mingea in propria poarta.

A urmat patru minute mai tarziu sutul lui Roman din marginea careului, cu devierea decisiva a lui Sin aproape de vinclu.

Iesenii au redus din diferenta prin Jo Santos, care a pus decisiv piciorul in fata portii la o centrare a lui Mendes din stanga.

Acelasi Mendes avea sa egaleze in minutul 29 la o eroare a defensivei gazdelor. Patruns singur spre poarta jucatorul de banda al iesenilor a marcat cu un sut pe jos la coltul scurt.

Dupa pauza, in minutul 56, Bus a obtinut lovitura de la 11 metri la un contact cu Frasinescu si tot el a executat cu un sut in forta pe centrul portii.

Tot dintr-un penalty avea sa fie marcat si golul de 3-3. O lovitura de la 11 obtinuta de Sin si transformata de Cristea in minutul 80.

Cu trei minute mai devreme atacantul Cisse de la CSM Poli Iasi a semnat una dintre cele mai mari ratari din istoria fotbalul, am indrazni sa spunem. Centrare in fata portii si Cisse, numai el stie cum, a trimis din doi metri peste poarta. Nici sa vrei si nu poti rata o asemenea ocazie!Egal cu sase goluri in derby-ul Moldovei si o ocazie de Cartea Recordurilor