Liga 1

Egal cu goluri in U Cluj-Gaz Metan

Universitatea Cluj si Gaz Metan si-au impartit in mod egal punctele, duminica, scor 1-1, intr-un joc controlat de "studenti" din minutul 3, dupa golul inscris de Vlad Morar, pana spre final. Bambara a comis hent in propriul careu, iar Alexandru Tudor a indicat punctul cu var. Azdren Llullaku a pus egal intre "U" si Gaz Metan cu o executie tehnica, iar salvarea de la retrogradare este departe de a se fi decis in ceea ce le priveste pe cele doua formatii.

Sepcile Rosii au avut un start perfect de meci, dupa ce Vlad Morar (3) a concretizat o centrare excelenta primita din flanc de la Mengolo.

Gaz Metan a preluat fraiele dupa golul lui Morar, insa fara a-si crea ocazii notabile pana la pauza. Alex Curtean a fost singurul care a cadrat, in minutul 34, dupa un sut pe directia lui Veselovsky.

Prima parte s-a incheiat cu doua interventii exceptionale, in postura de ultim aparator, ale lui Sergiu Muth. Fundasul Gazului este monitorizat de mai multe echipe de top din Liga 1 pentru un viitor transfer.

In minutul 54, Veselovsky a fost foarte aproape de o gafa monumentala. Bambara a aparut in preajma slovacului si a evitat ca Alex Munteanu sa finalizeze decisiv.

Plesca i-a refuzat dubla lui Vlad Morar (73), la capatul unei faze fixe. Tanarul jucator al Sepcilor Rosii a trimis foarte aproape de bara din dreapta, iar Plesca s-a intins cat a putut si a parat in lateral.

Mediesenii au primit un ajutor nesperat din partea lui Narcisse Bambara, care a comis hent in suprafata de pedeapsa. Albanezul Llullaku (85) a transformat cu mult calm, in coltul opus celui in care plonjase Veselovsky.

Mai mult, trei minute mai tarziu, Dan Roman a fost uitat in careu de stoperii lui "U", iar Veselovsky a avut nevoie de o interventie salvatoare pentru a preveni un eventual dezastru.

"U" CLUJ: Veselovsky - Jovanovic, Skvorc, Munteanu, Bambara - Cristocea (R. Costin 60), Lungu - Ceppelini, Mengolo, Viveiros (A. Calcan 90+1) - Morar (V. Lemnaru 88)
Rezerve: Dolha, Neag, Raul Costin, Martins, Kovacs, Lemnaru, Calcan

GAZ METAN MEDIAS: Plesca - Zaharia, Muth, Abrudan (R. Avram 79), Buzean (C. Petre 61) - Elton, Tahar - Munteanu, Curtean (Figliomeni 71), Llullaku - Roman
Rezerve: Grab, Visa, Szilagyi, Cristea, Avram, Petre, Figliomeni

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti)

Cartonase galbene: Vl. Morar 73, Skvorc 77, Bambara 84, P. Jovanovic 90+3/ Al. Curtean 43, C. Petre 78, R. Zaharia 90, Figliomeni 90+2

Cartonase rosii: -

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca)

Spectatori: 3424



Egal cu goluri in U Cluj-Gaz Metan