Liga 1

Egal cat o victorie pentru CSMS Iasi pe terenul CFR Cluj

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul de pe teren propriu cu CSMS Iasi, o partida cu trei goluri în sase minute în partea secunda. Scorul a fost deschis de Cadu în minutul 21 dintr-un penalty contestat, iesenii au trecut în avantaj prin golurile lui Milea si Herghelegiu, scorul final fiind stabilit de Ioan Hora în minutul 73.

Din prima repriza nu se poate retine decât faza controversata în urma careia CFR Cluj a deschis scorul. În minutul 20 Pantelis Kapetanos a cazut foarte usor în careul advers de lânga Cretu si Marian Balaci a acordat penalty pentru clujeni. Degeaba au contestat vehement oaspetii acordarea loviturii de pedeapsa, ca arbitrul a fost de neclintit. Cadu a executat cu siguranta de la punctul cu var si a dus CFR-ul în avantaj.

În rest, prima repriza a fost dominata teritorial de ardeleni, care au stat în permanenta în apropierea careului advers, dar fara a-si crea prea multe ocazii de gol.

Jocul s-a animat brusc în ultimele 20 de minute. Tonul l-au dat moldovenii, cu golul marcat de Ciprian Milea cu capul din 7 metri din centrarea lui Vladu. Egalarea a dat aripi echipei oaspete si dupa doar doua minute Herghelegiu a dus Iasiul în avantaj pe tabela, tot Vladu fiind autorul pasei decisive.

Trupa lui Ioan Andone n-a lasat lucrurile asa, si  în minutul 73 Ioan Hora a restabilit egalitatea pe tabela cu un sut în diagonala, din centrarea lui Camora. Clujenii puteau sa ia toate punctele în fata iesenilor, daca în ultimul minut regulamentar de joc Irimia nu scotea senzational de sub transversala mingea trimisa cu capul de Kapetanos.

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Maftei, Camora - Vass, Sare - Sougou (Hora '62), Bastos (Ronny '82), Valente - Kapetanos. Antrenor: Ioan Andone.

CSMS Iasi: Irimia - Jovanovici, Cretu, Mitrea, Vladu (Onofras '74) - Milea, Straton (Tiganasu '46) - Patulea (Herghelegiu '67), Tudor, Keita - Ionescu. Antrenor: Ionut Popa.

Cartonase galbene: Vass '48 / Cretu '20, Tiganasu '59, Milea '61

Meciul a fost arbitrat de o brigada avându-l la centru pe Marian Balaci si la cele doua linii pe Gheorghe Bogdan si Daniel Mitruti.

La finalul jocului, fanii din tribune au aprins mai multe fumigene.

 



Egal cat o victorie pentru CSMS Iasi pe terenul CFR Cluj