Liga 1

Edi Iordanescu vrea sa fie suspendat dupa modelul Marius Sumudica

Trimis in tribuna in finalul meciului cu Dinamo din etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1, antrenorul Edi Iordanescu de la Pandurii vrea sa primeasca un tratament similar cu cel de care s-a bucurat Marius Sumudica de la Astra Giurgiu. Adica in eventualitatea unei suspendari sa o ispaseasca sezonul viitor.

"Daca voi fi suspendat, mi-as dori sa primesc si eu acelasi tratament cu al lui Sumudica. Sa pot sa-mi duc si eu campionatul pe margine, pentru ca altfel ar fi influentata competitia, iar din luna mai sa-mi intre in vigoare suspendarea", a declarat Edi Iordanescu.

Tehnicianul de la Pandurii mai considera ca este vanat si pentru faptul ca este fiul selectionerului Anghel Iordanescu.

"Mi se pare exces pentru ca este a doua oara cand sunt eliminat pentru ca aplaud. Sa-mi spuna ei ce trebuie sa fac si cum sa ma bucur. Eventual sa-mi faca un spatiu in spatele bancii de rezerva si sa stau acolo. Nu mi se pare normal. Sunt dat exemplu pentru ca au aparut discutiile despre Iordanescu la Federatie", a mai spus tanarul tehnician de la Pandurii dupa meciul cu Dinamo.

Iordanescu a mai primit doua etape de suspendare in acest sezon tot in urma unui meci cu Dinamo, iar acum risca sa stea in tribuna la meciul urmator de campionat cu Steaua.

Marius Sumudica a fost suspendat initial sase luni pentru ca a jucat la pariuri, dupa care la recurs suspendarea a fost redusa la doua luni si amanata pentru startul sezonului urmator.Edi Iordanescu vrea sa fie suspendat dupa modelul Marius Sumudica