Liga 1

Echipa pentru care Marius Sumudica s-ar intoarce pe jos in Romania

Sursă foto: https://twitter.com/ajansspor

In prezent la Gaziantep Gazisehir, formatie unde si-a prelungit recent contractul pentru inca un sezon, Marius Sumudica spune ca la o singura oferta n-ar putea rezista si s-ar intoarce chiar si pe jos in tara.

"Nu pot refuza echipa nationala. Vin si pe jos, cum sa refuz asa ceva?

"Pentru mine echipa nationala e echipa poporului. Fotbalul romanesc mi-a dat totul si Romania e Romania", a spus Marius Sumudica pentru Gazeta Sporturilor.

Lucrurile se vor clarifica in urmatoarele saptamani la echipa nationala, unde postul lui Cosmin Contra e in cumpana si depinde de rezultatele ultimelor doua meciuri din preliminariile EURO 2020.

Romania este obligata sa obtina patru puncte din dubla cu Suedia (15 noiembrie) si Spania (18 noiembrie), ultimul in deplasare.

Intr-un sondaj de opinie realizat in vara acestui an Marius Sumudica a iesit pe primul loc in optiunea fanilor pentru postul de selectioner al echipei nationale.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat recent dupa o sedinta a Comitetului Executiv ca exclude momentan orice discutie despre posibila inlocuire a selectionerului Contra.

Pus in fata unei eventuale si nedorite ratari a calificarii la EURO 2020, Burleanu cu siguranta isi va reconsidera pozitia din prezent.

Dincolo de parcursul mai degraba modest din campania de calificare la EURO, pozitia lui Contra este subrezita si de gestul urat de a-si fi injurat propriul jucator, pe George Puscas, dupa ce acesta ratase un penalty cu Norvegia.



Echipa pentru care Marius Sumudica s-ar intoarce pe jos in Romania