Dunarea Calarasi

Dunarea Calarasi l-a repatriat pe fostul dinamovist Steliano Filip

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcdunarea/

Echipa Dunarea Calarasi a prezentat, vineri, ultimele trei achizitii din aceasta iarna, printre jucatorii adusi fiind un fost stelist si un fost dinamovist.

Preşedintele Florin Brişan i-a prezentat pe ultimii trei care, potrivit celor de la Dunarea  Calarasi, vor pune umărul din acest moment la realizarea obiectivului şi anume: salvarea de la retrogradare.

Este vorba de fundaşul stânga, Steliano Filip, fost jucător al lui Dinamo şi atacanţii, Gabriel Iancu (ex – FC Voluntari) şi Junior Mapuku (ultima oară a activat în liga a 2-a din China, la SJZ Ever Bright).

“Toţi 3 au devenit jucătorii clubului cu acte în regulă. Important e că arătăm tuturor că ne mişcăm, important e că putem aduce jucători de valoare. Cred că lumea ar trebui să aprecieze lucrul ăsta pentru că nu cedăm şi arătăm tuturor că nu suntem candidata aia sigură la retrogradare, cum ne văd toţi”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

Dunarea Calarasi ocupa locul 12 in Liga 1, pozitie de baraj pentru ramanerea in primul esalon.Dunarea Calarasi l-a repatriat pe fostul dinamovist Steliano Filip