Liga 1

Dunarea Calarasi urca pe loc de baraj si o trimite pe Concordia Chiajna in Liga 2

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcdunarea/

Echipa Dunarea Calarasi a castigat, miercuri, meciul disputat pe teren propriu contra lanternei rosii Concordia Chiajna, cu 2-0 (0-0), iar echipa ilfoveana devine prima formatie retrogradata matematic din Liga 1 Betano in actualul sezon.

Prima repriza a fost una mai degraba modesta, cu un joc la asteptare din partea ambelor echipe. Un plus pe faza ofensiva pentru Concordia Chiajna, echipa care a amenintat in cateva randuri poarta adversa prin iordanianul Bawab.

In partea secunda s-a jucat cu mai mult nerv, ceea ce s-a vazut si din ciocnirea portarului Rimniceanu cu Sarghi, faza care in cele din urma a dus la inlocuirea ambilor jucatori din ratiuni medicale.

Asa am trait Dunarea Calarasi - Concordia Chiajna 2-0. Doi jucatori transportati la spital!

Dunarea Calarasi a deschis scorul in minutul 76 prin fundasul Luchin, jucator intrat tocmai in locul accidentatului Sarghi, acesta marcand cu capul dupa o lovitura de la coltul terenului.

Un gol al gazdelor anuntat de doua ocazii mari in decurs de doar cateva minute. Mai intai Benzar a sutat peste poarta in minutul 71, pentru ca Enache sa rateze singur cu portarul Caparco patru minute mai tarziu.

Ammari a ratat golul de 2-0 in minutul 78 la o faza singur cu acelasi Caparco, portarul italian blocand apoi si patrunderea lui Benzar printr-o aparare a Concordiei care a depus complet armele in finalul meciului de la Calarasi.

In cele din urma Ammari a punctat pentru 2-0 dupa o faza doi contra unu pe contraatac.

Concordia Chiajna a incheiat meciul in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Moussa pentru cumul de cartonase galbene.

O victorie prin care Dunarea Calarasi urca pe loc de baraj si o trimite pe Hermannstadt pe loc direct retrogradabil. Cele doua echipe se vor intalni la Sibiu in ultima etapa a sezonului.

Pana atunci Concordia Chiajna devine prima echipa retrogradata matematic in Liga 2.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov (Ben Djemia ’81), Dobrosavlevici, Sîrghi (Luchin ’61), Mendy - Enache, Simion, Honciu, Benzar – Munteanu (Bourceanu ’46), Ammari. Antrenor: Dan Alexa;

Concordia Chiajna: Rîmniceanu (Caparco ’65) - Joao Meira, Marc, Cadamuro (Iloki ’80), Fota (Radu ’61) - Bawab, Gorobsov, Ropotan, Ivanovici - Guessan, Moussa. Antrenor: Adrian Falub;

Cartonaşe galbene: Mendy ’52, Bourceanu ’80, Ammari ‘90+5 / Moussa ’45, ’87, Ropotan ’52, Cadamuro ’73, Gorobsov ‘90;

Cartonaş roşu: Moussa;

Arbitru: Marcel Bîrsan (centru).



Dunarea Calarasi urca pe loc de baraj si o trimite pe Concordia Chiajna in Liga 2