Liga 1

Dunarea Calarasi, obligata sa castige cu Botosani

Ajunsa pe loc direct retrogradabil dupa etapa a 9-a din playout, echipa Dunarea Calarasi nu poate juca decat la victorie meciul de marti cu FC Botosani.

O singura infrangere au suferit calarasenii pe teren propriu in acest an calendaristic, 1-2 cu Poli Iasi, obtinand in rest doua victorii la limita, 2-1 cu Concordia Chiajna si 1-0 cu Dinamo, precum si alte patru rezultate de egalitate.

Un egal nu mai ajuta pe nimeni in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar cei de la Calarasi sunt practic condamnati sa castige pentru a pune presiune pe Voluntari si Hermannstadt, echipele cu care isi disputa locul cinci.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Calarasi - Botosani

FC Botosani s-a ridicat pe locul trei prin cele sapte puncte obtinute in ultimele trei etape. Cu toate acestea, formatia pregatita de Liviu Ciobotariu n-a mai castigat in deplasare din 17 februarie, 2-1 cu Dinamo. Au urmat patru infrangeri la rand pentru Botosani pe teren strain, serie intrerupta de un 2-2 la Chiajna la ultima deplasare.

Dunarea Calarasi este echipa cu cel mai slab atac din Liga 1, doar 21 de goluri fiind marcate de formatia lui Dan Alexa. Prin comparatie, Botosaniul a marcat de 41 de ori.

Pana acum nu s-a inregistrat nicio remiza intre Dunarea Calarasi si FC Botosani in cele trei meciuri directe. De doua ori s-a impus Dunarea, iar o data au castigat botosenenii. Toate cele trei partide s-au incheiat la un gol diferenta.

La ultima intalnire directa Dunarea Calarasi a castigat pe terenul celor de la FC Botosani, cu 2-1, rezultat in urma caruia s-a pus problema schimbarii lui Ciobotariu.Dunarea Calarasi, obligata sa castige cu Botosani