Liga 1

Dunarea Calarasi invinge Poli Iasi si urca pe loc de playoff

Sursă foto: facebook.com/fanclubdunarea

Echipa Dunarea Calarasi s-a impus, cu 2-0, in fata celor de la Poli Iasi, sambata seara, intr-un meci din etapa a 6-a din Liga 1 Betano.

Valentin Alexandru, jucator introdus de Dan Alexa la gazde in locul lui Filip Gligorov, a deschis scorul in minutul 56 cu un sut spectaculos aproape de vinclu.

Acelasi Alexandru pasa decisiv in minutul 79 pentru golul de 2-0 marcat de Baudoin Kanda cu o reluare din sase metri. Pozitia initiala a lui Alexandru a fost la limita offside-ului.

Asa am trait Dunarea Calarasi - Poli Iasi 2-0

Poli Iasi a evoluat in inferioritate numerica din minutul 45, cand Ionut Cioinac a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

La 0-0, in minutul 34, Iasiul a ratat cea mai mare ocazie prin Marius Mihalache, jucator care a reluat peste poarta din 5-6 metri centrarea lui Andrei Cristea din corner.

Un minut mai tarziu portarul Denis Rusu se opunea golului la o faza unu contra unu cu Ndiaye Mediop.

Caseta tehnica

Dunărea Călăraşi: Straton - Gligorov (Alexandru '46), Balaur, Dobrosavlevici, Ispas - Puşcas. Simion, Pană - Kanda, Keita (Missi '59), Ndiaye (Cucu '76). Antrenor: Dan Alexa;

Poli Iaşi: Rusu - Rus, Mihalache (Zaharia '77), Frăsinescu, Sin - Arias Gallego, Cionac, Chelaru (Mimoun '71), Pîrvulescu (Petre '62) - Flores Knowles, A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican;

Cartonaşe galbene: Ispas '4, Pană '51, Missi '64, Dobrosavlevici '89 / Frăsinescu '7, Cioinac '21, '45+1;

Cartonaş roşu: Cioinac '45;

Iulian Călin a arbitrat meciul la centru.



Dunarea Calarasi invinge Poli Iasi si urca pe loc de playoff