Liga 1

Dunarea Calarasi castiga cu Viitorul la debutul in Liga 1

Sursă foto: http://fcviitorul.ro

Victorie pentru Dunarea Calarasi, nou-promovata in Liga 1 Betano, in deplasare cu fosta campioana Viitorul, scor 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului de la Ovidiu a fost marcat de Honciu in minutul 4 cu un sut direct dintr-o lovitura libera. O minge peste zid si care a intrat pe coltul scurt pacalindu-l pe portarul Cojocaru.

Viitorul a ratat o lovitura de la 11 metri in finalul primei reprize prin Ianis Hagi, capitanul celor de la Viitorul sutand slab in bratele lui Straton.

In minutul 65 meciul de la Ovidiu a fost intrerupt, dupa ce instalatia de nocturna a cedat in mijlocul unei furtuni puternice.

Dupa zece minute de intrerupere cele doua echipe au revenit pe teren si meciul a fost reluat pe o ploaie torentiala care a jucat in defavoarea gazdelor.

Obligata sa atace in cautarea golului egalizator, Viitorul a ramas in zece jucatori dupa eliminarea lui Baluta pentru al doilea galben incasat.

Dunarea Calarasi a obtinut in cele din urma victoria si primele puncte din istorie in Liga 1 Betano, iar Dan Alexa castiga la a patra incercare in fata lui Gheorghe Hagi pe prima scena a fotbalului romanesc.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru – Boboc (Lima ’46), Ţîru, Mladen, De Nooijer – Ciobanu (Achim ’46), Băluţă, Vână – I. Hagi, Voduţ (Pitu ’71), Drăguş. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov, Şandru, Dobrosavlevici, Ispas – Puşcaş, Monroy – Munteanu (Mendy ’78), Honciu (Kouakou ’60), Drăghiceanu (Simion ’60) – Alexandru. Antrenor: Dan Alexa.

Cartonaşe galbene: Mladen ‘3, Băluţă ’39, ‘83 / Straton ‘44.

Cartonaş roşu: Băluţă ‘83.

Arbitru: Lucian Rusandu.



Dunarea Calarasi castiga cu Viitorul la debutul in Liga 1