Liga 1

Duel intre Hagi si Moldovan in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Chindia Targoviste si Viitorul Constanta este unul dintre meciurile etapei secunde din prima liga a Romaniei.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Chindia - Viitorul

Nou-promovata in primul esalon dupa ce a castigat campionatul din Liga 2 sezonul trecut, Chindia Targoviste a furnizat supriza in prima etapa, cand a plecat cu un punct de la Medias.

Un punct obtinut nu oricum, ci dupa ce dambovitenii antrenati de Viorel Moldovan au revenit de la 0-2 pe tabela.

Sezonul trecut in liga secunda cei de la Chindia Targoviste au pierdut un singur meci pe teren propriu, obtinand in rest 15 victorii si trei rezultate de egalitate. Nu mai putin de 50 de goluri a marcat Chindia in jocurile de acasa.

Viitorul a incheiat sezonul precedent de Liga 1 cu o singura infrangere pe teren strain in playoff, iar in acest moment dobrogenii traverseaza o forma de vis dupa castigarea Supercupei Romaniei (1-0 cu CFR Cluj) si infrangerea aspra administrata lui Dinamo in prima etapa de campionat, scor 5-0.

Pentru prima data in istorie Chindia si Viitorul se vor infrunta la nivelul primei ligi.

Se vor intalni doua echipe tineret, media de varsta nedepasind 26 de ani. Chindia are o medie de 25 ani si 11 luni, in timp ce Viitorul are o medie de 23 de ani, cea mai mica din intreg campionatul.

Pentru Viorel Moldovan si Gheorghe Hagi va fi o infruntare speciala, cei doi fiind colegi la echipa nationala vreme de 17 ani. Cei doi au marcat impreuna 60 de goluri sub tricolor.

Meciul se va juca pe arena Ilie Oana din Ploiesti, stadionul din Targoviste fiind in curs de demolare si reconstructie.



Duel intre Hagi si Moldovan in Liga 1