Liga 1

Dramatism extrem în Bănie la barajul pentru Conference League

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova este echipa care și-a asigurat ultimul loc în ediția viitoare a cupelor europene.

Formația din Bănie a trecut pe teren propriu de Universitatea Cluj în barajul pentru Conference League, cu 5-4, după executarea loviturilor de la 11 metri.

La finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 0-0, după ce Șepcile Roșii au ratat două ocazii monumentale în minutele de final.

Apoi, în minutul 119 cei de la Universitatea Craiova au deschis scorul prin Lyes Houri dintr-o lovitură de la 11 metri.

Un minut mai târziu Elvir Koljic a majorat avantajul formației din Bănie, dar golul bosniacului a fost anulat de VAR pentru un ofsaid.

La ultima acțiune a prelungirilor cei de la Universitatea Cluj au primit la rândul lor o lovitură de la 11 metri transformată de Dan Nistor în golul de 1-1.

S-a ajuns astfel la loteria loviturilor de departajare, unde primii au ratat oltenii prin Raul Silva.

Nistor a avut în bocanc șansa golului care ar fi dus-o pe Universitatea Cluj în Conference League, doar că șutul acestuia a fost blocat de Laurențiu Popescu.

Același Popescu a apărat și ultima lovitură executată de Florin Ilie, astfel că Universitatea Craiova obține dreptul de a evolua în Conference League sezonul viitor alături de CFR Cluj, echipa care a încheiat sezonul de Liga 1 pe locul secund.Dramatism extrem în Bănie la barajul pentru Conference League