Liga 1

Dragomir il vrea in continuare pe Sandu la FRF

Dumitru Dragomir schimba tactica din mers si incearca sa fie din nou prieten cu Mircea Sandu, presedintele FRF in contextul in care a anuntat public ca nu-l mai sprijina pe Gica Popescu la alegerile pentru sefia Federatiei.

Dragomir spune ca Sandu nu ar trebui sa renunte la postul sau in conditiile in care nationala Romaniei se va califica la turneul final din Brazilia.

"Daca echipa se califica, nu ar fi normal ca Mircea Sandu sa se retraga de la conducerea federatiei, pentru ca face un mare deserviciu fotbalului romanesc. Nu e de ajuns sa mearga doar ca sef de delegatie la mondiale. Poate sa imi faca mie rau sau orice, dar eu despre Mircea Sandu nu pot sa vorbesc decat ca a fost, este si va fi cel mai bun presedinte care s-a perindat pe la sefia FRF. Mircea Sandu este un lider al lumii fotbalistice, nu doar in Romania", a spus Dumitru Dragomir.

Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida in 2014 pentru un nou mandat la presedintia FRF. Singurul care si-a anuntat pana acum candidatura la sefia FRF este fostul international Gica Popescu.

Dragomir a declarat ca nu-l mai sustine pe Popescu, dupa ce acesta a afirmat ca ar fi necesara si o schimbare la conducerea LPF.

Pana la alegerile de la FRF Dragomir incearca pe 14 noiembrie sa obtina un nou mandat in fruntea LPF, iar singurul sau contracandidat, Gino Iorgulescu, se crede ca in realitate ar fi omul lui Mircea Sandu pentru a-l scoate pe Dragomir in afara fotbalului romanesc.

Relatia dintre Dragomir si Sandu s-a tensionat in aceasta vara pe tema sistemului competitional din Liga 1 si a drepturilor de televizare, al caror acerb aparator a devenit Dragomir.



Dragomir il vrea in continuare pe Sandu la FRF