Liga 1

Dragomir despre alegerile de la FRF: “Nici Putin si nici Biden nu castigau”

Dumitru Dragomir a vorbit intr-o emisiune televizata despre alegerile de la Federatia Romana de Fotbal, unde actualul presedinte Razvan Burleanu este singurul candidat pentru obtinerea unui nou mandat.

“Burleanu are ce trebuie in spate, daca ma intelegeti ce spun. Nici Putin si nici Biden nu castigau

“E o rusine pentru fotbalul romanesc, dar asta este. Pe mine m-au dat afara si l-au pus pe unul care nu exista. Acum nu mai exista LPF”, a spus Dumitru Dragomir intr-o interventie la Pro Arena.

Alegerile de la FRF vor avea loc pe 12 aprilie.

Pentru Razvan Burleanu (38 ani) ar fi deja al treilea mandat in fruntea FRF.

La primele alegeri a castigat in mod surprinzator la o zi dupa ce favoritul Gheorghe Popescu a fost condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Al doilea mandat a fost obtinut de Burleanu dupa o lupta in care l-a invins pe Ionut Lupescu, un fost mare international din Generatia de Aur.

“Mi-as fi dorit un contracandidat, exista termen suficient de inscriere. Probabil cel mai important mesaj pe care fotbalul romanesc vrea sa-l transmita este unul de unitate. Daca nu vom avea niciun contracandidat, inseamna un mesaj puternic de unitate pe care fotbalul vrea sa-l transmita cu aceasta ocazie”, a declarat Burleanu intr-o conferinta de presa cu privire la alegerile din 12 aprilie.



Dragomir despre alegerile de la FRF: “Nici Putin si nici Biden nu castigau”