Liga 1

Dragomir: "Alegerile de la FRF s-au nascut moarte"

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat, marti, in prima sa conferinta de presa organizata dupa pierderea sefiei de la LFP, ca se stie deja castigatorul alegerilor de la Federatia Romana de Fotbal. Dragomir a facut referire si la candidatul Gica Popescu.

"Alegerile de la FRF s-au nascut moarte, s-au nascut degeaba. Presedintele este numit, el va fi si ales. El va fi Gica Popescu daca nu are vreun ghinion acum la judecata in Dosarul Transferurilor. Am spus ca Gica Popescu va fi marioneta Federatiei, desi trebuia sa gasesc un alt sinonim. Am vrut doar sa-i ridic mingea la voleu pentru ca el nu are de unde sa stie meserie", a declarat Dragomir. 

In opinia fostului presedinte al LPF "tot Sandu, Kassai sau Mihalache vor conduce". 

"Imi retrag cuvantul marioneta si voi cauta sa gasesc altul. Am inteles ca Popescu si-a pierdut casa si s-a mutat in cartierul de nord, unde nu si-a platit chiria de 4-5 luni, dar nu e ceva de ras. Se poate intampla oricui sa-i mearga prost afacerile, iar Gica Popescu are nevoie sa castige aceste alegeri", a mai spus Dragomir.

"Eu nu l-am jignit niciodata pe Gica Popescu, nu i-am spus niciun cuvant urat. Daca m-a asigurat Hagi ca nu va fi marioneta, atunci imi retrag cuvantul si stau linistit, insa mesajul lui Hagi ma duce cu gandul la multe, mai ales ca eu il apreciez pe Gica", a adaugat Dragomir.



Dragomir: "Alegerile de la FRF s-au nascut moarte"