Liga 1

Doua goluri spectaculoase au decis duelul sibian Gaz Metan - Hermannstadt

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc

Derby-ul sibian dintre Gaz Metan Medias si Hermannstadt s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sambata, intr-un meci din etapa a 15-a in Liga 1.

Asa am trait Gaz Metan - Hermannstadt

Intrat in teren la noua minute dupa pauza, Dumitriu a adus-o pe Hermannstadt in avantaj cu un sut spectaculos din interiorul careului. Pasa decisiva oferita de Busu dupa o patrundere la limita terenului.

Sase minute s-au bucurat oaspetii de avantaj, Gaz Metan egaland prin decarul Darius Olaru. Acesta a finalizat cu o puternica lovitura de cap o centrare venita de pe flancul stang.

Gaz Metan a fost echipa mai periculoasa si care a dominat finalul partidei. Bara s-a opus la sutul lui Bus din minutul 87.

Replica celor de la Hermannstadt a venit trei minute mai tarziu dupa o faza de la coltul terenului. Dalbea a reluat cu capul peste poarta dintr-o pozitie favorabila.

Caseta tehnica

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Pleaşcă (Drăghici ’64), Popa, Larie, Velisar – Droppa (Roşu ’64), Boubacar, Chamed (Fernandes ’56) – Olaru, S. Buş, N. Dumitru.

Hermannstadt: C. Pereira – Tătar, Viera, Luchin, Opruţ – Petrescu, Dâlbea, Offenbacher (Yazalde ’81) – Vodă (Dumitriu ’54), Debeljuh, Buşu (Stoica ’68).

Cartonaşe galbene: Velisar ’56, Larie ’74 / Tătar ’48, Viera ’60, Yazalde ’85, Opruţ ‘90

Arbitru: George Găman.



Doua goluri spectaculoase au decis duelul sibian Gaz Metan - Hermannstadt