Liga 1

Doi jucatori de la Gaz Metan in vizorul FCSB

Nemultumit de randamentul atacantilor sai in acest moment, Gigi Becali a pus ochii pe doi jucatori cu profil ofensiv de la Gaz Metan Medias.

Dupa transferul lui Valentin Cretu in vara acestui an si venirea lui Darius Olaru in pauza competitionala din iarna, alti doi jucatori legitimati la Gaz Metan Medias as putea lua drumul Bucurestiului pentru a semna cu FCSB.

”Noi nu avem un atacant. Avem un atacant valoros care se numeste Gnohere, dar pacat ca nu are ambitie pentru a fi la greutatea optima pentru a putea juca. Valoare are, dar cu kg in plus te misti greu. In rest, Man, Coman, Tanase, Vina, Oaida nu mai spun. 

”E posibil sa iau un atacant in iarna. Daca se prezinta asa Gnohere si Tanase nu da randament acolo, e posibil. Singurul care imi place si pe care regret ca nu l-am luat este Omrani. Trebuie sa-l luam pe Cardoso de la Gaz Metan. Am pus ochii pe el, dar si Fofana imi place”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

In acest moment in lotul FCSB sunt trei atacanti de careu, Ioan Hora, Juvhel Tsoumou si Harlem Gnohere, dar nici unul nu se ridica la randamentul dorit de exigentul patron.

Hora vine dupa o accidentare si este sub forma aratata sezonul trecut, Tsoumou a marcat golul victoriei cu Universitatea Craiova, dar si-a semnat singur plecarea de la FCSB in momentul venirii de la Hermannstadt, iar Gnohere are de furca mai ales cu kilogramele in plus decat cu aparatorii echipelor adverse.



Doi jucatori de la Gaz Metan in vizorul FCSB