Liga 1

Doi dintre titularii de la Poli Iasi au prelungit contractele

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Clubul din Copou anunta, marti, prelungirea contractelor pentru jucatorii Andrei Cristea si Cornel Frasinescu, doi dintre jucatorii de baza ai echipei iesene.

"S-a procedat corect, cum mi se pare normal, prelungire cu negociere de ambele părți. Având în vedere această situație cred că la toate cluburile ar trebui să se întâmple același lucru. E o chestie de fair-play până la urmă și cred că e un lucru normal”, a declarat căpitanul Cosmin Frăsinescu pentru site-ul clubului din Copou.

"Le mulțumesc oficialilor clubului pentru șansa oferită de a continua la Poli Iași. În ultima perioadă am primit foarte multe mesaje din partea suporterilor și le mulțumesc pentru susținere. Sperăm ca împreună să facem o treabă foarte bună. Suntem datori să terminăm ceea ce am început și ne dorim să avem rezultate foarte frumoase în acest campionat”, a spus si atacantul Andrei Cristea, golgeterul celor de la Poli Iasi.

Cei doi au semnat noile intelegeri pe o buturuga aflata in fata intrarii la vestiarele.

Contractele au fost semnate in prezenta lui Ciprian Paraschiv, presedintele executiv al echipei Poli Iasi.Doi dintre titularii de la Poli Iasi au prelungit contractele