Dinamo

Zenke prezentat la Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Mijlocașul nigerian Simon Zenke Terwase este, de astăzi, noul jucător al clubului din Ștefan cel Mare, anunta Dinamo pe site-ul oficial.

Ultima oară la Tubize (Belgia), Simon Zenke a jucat în prima ligă a campionatului francez pentru Strasbourg și Nancy și a mai evoluat în Turcia pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor. 

Simon Zenke (30 ani) a efectuat vizita medicală la INMS și s-a alăturat lotului dinamovist pentru prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Mircea Rednic

28 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron.

30 de goluri a marcat Zenke în competițiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă și 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor. 

51 de partide în toate competițiile din Franța (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franței și Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg și Nancy. A înscris trei goluri.Zenke prezentat la Dinamo