Dinamo

Vesti bune pentru Dinamo. Pas important pentru construirea unui nou stadion

Consiliului General al Municipiului Bucuresti a aprobat in sedinta de miercuri Planul Urbanistic Zonal, asa numitul PUZ, care cuprinde si realizarea noului stadion al echipei de fotbal Dinamo.

Acesta ar urma sa fie ridicat pe locul unde in prezent se afla aproape in paragina singurul velodrom din Bucuresti.

Cornel Dinu, fosta glorie a lui Dinamo, contesta viitorul amplasament al arenei si spune ca exista interese impobiliare ca pe locul actualului stadion sa fie ridicat un “zgarie-nori”.

“Sunt multe lucruri in neregula cu Stadionul Dinamo si e si vina Ministerului de Interne. Acolo sunt interese imobilizare, ca se doreste construirea unui “zgarie-nori”, e in centru si se vinde cu 2.500 euro metrul patrat”, a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.

“Parerea mea e ca se va face acest stadion, dar ar fi o mare greseala sa se faca pe locul velodromului. E si multa propaganda a baiatului de la Sectorul 2, Popescu”, a mai spus Dinu cu trimitere la viceprimarul Dan-Cristian Popescu, cel care s-a implicat in discutia despre constructia stadionului Dinamo.

Din cauza existentei unor incurcaturi de ordin juridic in ceea ce priveste baza sportiva din Stefan cel Mare, stadionul Dinamo a ratat intrarea in planul de reconstructie prevazut de Guvernul Romaniei pentru EURO 2020 alaturi de Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf.



Vesti bune pentru Dinamo. Pas important pentru construirea unui nou stadion