Dinamo

Trenule masina mica! Dinamo alege calea ferata din cauza aglomeratiei de pe DN1

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Traficul infernal de la finalul saptamanii pe celebrul de acum DN1 i-a determinat pe oficialii dinamovisti sa trimita echipa cu trenul in deplasarea de la Sfantul Gheorghe.

Antrenorul Mircea Rednic a ales de asemenea sa calatoreasca impreuna cu jucatorii si spune ca nici nu mai tine minte de cand nu a mai mers cu trenul.

"Nici nu imi mai aduc aminte de cand nu am mai mers cu trenul in Romania. La Hunedoara mergeam numai cu trenul, rar cu masina. Eu prefer sa mergem cu trenul decat sa stam sapte ore in autocar. De 30 ani nu suntem in stare sa facem o autostrada de cateva sute de kilometri", a spus Rednic intr-o conferinta de presa.

Dinamo nu e singura echipa din Liga 1 care alege sa calatoreasca cu trenul, desi in realitate nici infrastructura feroviara din Romania nu este una stralucita.

Oficialii Craiovei au decis sa calatoreasca la Bucuresti cu trenul inaintea meciului cu Dinamo din acest sezon, o alegere care s-a dovedit nu prea fericita. Oltenii au fost de nerecunoscut in Stefan cel Mare pierzand categoric, cu 3-0.

Rednic a tratat cu simtul umorului pericolul pericolul gripei din aceasta perioada.

"Nu ne e frica de gripa. Ne punem masti, ne dam cu spirt si ne spalam de zece ori pe maini pana ajungem acolo", a comentat antrenorul dinamovist.

Meciul Sepsi - Dinamo va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 20:00.



Trenule masina mica! Dinamo alege calea ferata din cauza aglomeratiei de pe DN1