Dinamo

Trei absente importante la Dinamo inaintea meciului cu Craiova

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra nu va putea miza pe trei dintre jucatorii sai de baza in meciul din Cupa Romaniei cu CS Universitatea Craiova, partida programata miercuri seara de la 20:30 in deplasare.

"Penedo şi Bawab nu au ajuns de la naţionale. Vor ajunge abia miercuri. Sunt doi jucători importanţi în schema noastră de joc. Nemec a ajuns azi-noapte foarte obosit şi nici pe el nu voi putea conta", a spus Contra.

Tehnicianul dinamovist s-a aratat nemultumit de graba oficialilor FRF de a programa sferturile Cupei Romaniei la doar cateva zile distanta de meciurile internationale.

"Nu înţeleg această grabă de a juca în Cupa României când mulţi jucători sunt la echipele naţionale. Eu pierd trei jucători foarte importanţi pentru meciul cu Craiova. Ar trebuie să ne gândim mai bine când pregătim calendarul competiţional", mai spune Contra.

In conditiile absentelor de mai sus, Contra a anuntat reprimirea in lot a jucatorilor Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea, trimisi la echipa a doua dupa escapada bahica de la lotul nationalei de tineret.



Trei absente importante la Dinamo inaintea meciului cu Craiova