Dinamo

Torje, blocat la Terek Groznyi. S-ar intoarce si pe jos la Dinamo

Mijlocasul Gabriel Torje spune ca si-a dat acordul sa se intoarca la Dinamo, doar ca formatia din Stefan cel Mare nu-si permite sa-l transfere pe aproape un milion de euro cat cer rusii de la Terek.

“Cei de la Terek nu ma lasa sa plec imprumut, iar ca suma de transfer cer pe mine un milion de euro, adica exact cat au dat pe mine. Mi-au spus sa ma intorc si sa ma antrenez. Nu stiu nici eu de ce nu joc. Am discutat cu antrenorul si mi-a spus sa stau linistit ca voi juca, apoi n-am mai jucat. Ei mi-au spus ca totul e in regula, sa ma intorc la Terek ca voi juca. Discutia asta am avut-o in urma cu o saptamana. Eu sper sa am oferte scrise pe masa si sa ma lase sa plec”, a spus Torje la Digi Sport.

“Normal ca as vrea sa ma intorc la Dinamo. Eu am vorbit cu Adi Mutu inca din noiembrie si i-am spus ca vin cu cea mai mare placere si cu inima deschisa. Nu stiu daca au vorbit cu cei de la Terek, dar daca eu sunt inca aici inseamna ca nu s-au inteles. Dinamo m-ar ajuta sa joc”, a adaugat Torje.

Acesta s-a aratat dezamagit ca a pierdut ultimele sase luni fara sa joace si a iesit din circuitul echipei nationale.

Torje afirma ca are doua oferte concrete in acest moment care se apropie de 700.000 de euro si crede ca Terek nu poate recupera milionul platit pe el in vara, cand venea dupa o participare cu nationala Romaniei la EURO 2016.



Torje, blocat la Terek Groznyi. S-ar intoarce si pe jos la Dinamo