Dinamo

Straton despre situatia lui Dinamo: “E ca si cum ai doi copii si tot timpul aud cearta in casa ca divorteaza”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Discutiile despre vanzarea clubului Dinamo afecteaza vestiarul echipei si portarul Catalin Straton a subliniat acest aspect dupa infrangerea cu Viitorul, a patra consecutiva pentru “Caini” dupa reluarea competitiilor oficiale in Romania.

“M-am saturat de atatea meciuri pierdute, dar in seara asta am aratat mai multa dorinta. Sper ca de la meciul cu Clinceni sa incepem o serie de victorii.

“Pentru mine e inexplicabil. Toata lumea a vazut meciul si cred ca meritam cel putin un egal. Nu-mi ramane decat sa muncesc mai mult alaturi de coechipierii mei si sunt sigur ca pana la urma o vom scoate la capat. Eu nu sunt de acord cu psihologul, pentru mine cea mai buna relaxare e sa merg acasa si sa vorbesc cu sotia, cu copiii. Trebuie sa credem in continuare.

“E ca si cum ai doi copii si tot timpul aud cearta in casa ca divorteaza. Ma doare de ceea ce se intampla, dar sunt depasit de situatie.

“Prin vocea vestiarului suntem alaturi de Adi (n.r. - Mihalcea) si sunt convins ca impreuna o vom scoate la capat”, a declarat portarul Catalin Straton dupa meciul de joi seara de la Ovidiu.



Straton despre situatia lui Dinamo: “E ca si cum ai doi copii si tot timpul aud cearta in casa ca divorteaza”