Dinamo

Strategia lui Dinamo: “Ne batem cu FCSB, dar nu sezonul acesta”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Aflata mai aproape de retrogradare decat de playoff, Dinamo l-a numit luni pe Mircea Rednic in postul de antrenor. Este a patra venire a “Puriului” in Groapa.

Presedintele Alexandru David a explicat intr-o conferinta de presa ca Ionut Negoita nu se mai implica la echipa decat in situatii de dificultate financiara.

“Domnul Negoita nu mai face parte din viata acestei echipe. El intervine, la rugamintea mea, doar cand contractam cheltuieli pentru club. Din acest punct clubul se autofinanteaza, iar deciziile de management apartin unui grup de oameni aflati in pozitii de conducere”, a spus David.

“In ultimele luni domnul Becali a pierdut trei batalii cu Dinamo. L-a vrut pe Nistor si acesta a semnat prelungirea cu Dinamo, apoi l-a vrut pe Grozav si acesta a ales Dinamo, iar acum Rednic a venit aici”, a mai spus presedintele lui Dinamo.

Intrebat cand va ajunge Dinamo sa se lupte cu FCSB pentru primul loc, presedintele dinamovist a oferit un raspuns care spune totul despre strategia lui alb-rosilor.

“Ne batem cu FCSB, dar nu sezonul acesta. In viitorul apropiat”, a spus David.



Strategia lui Dinamo: “Ne batem cu FCSB, dar nu sezonul acesta”