Dinamo

Stoican asteapta o sansa in meciul cu Steaua: "Prea mult ghinion am avut"

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, asteapta o sansa in meciul de Cupa Romaniei cu Steaua, meci programat joi seara live text pe onlinesport.ro

"Ne asteapta o partida destul de interesanta in Cupa Romaniei, foarte importanta pentru noi, pentru ca vrem sa mergem mai departe. Intalnim un adversar bun, neinvins in aceasta editie de campionat, dar nu o sa le fie usor cu noi. Sunt convins ca vom face o partida mare, sunt convins ca vom avea atitudine, determinare si sunt convins ca vom avea si un pic de sansa. Ca prea mult ghinion am avut. In campionat am avut nesansa sa nu plecam cu trei puncte din Ghencea", a declarat Stoican intr-o conferinta de presa.

Stoican a mai spus ca echipa Dinamo va juca ofensiv si va pune presiune pe Steaua, echipa cotata cu prima sansa la obtinerea calificarii in finala Cupei Romaniei.

"Sunt convins ca si in partida din campionat erau concentrati. Atunci noi am facut o partida buna. Nu a fost un accident. Ei sunt cotati cu prima sansa conform calculelor hartiei, au jucatori valorosi, nu mai au nimic de aratat in plus fata de ceea ce au aratat pana acum, dar vor avea un meci foarte dificil cu noi, sunt convins de asta. Ambitia este mare, vrem sa castigam trofee. Dinamo va pune presiune, Dinamo isi va crea situatii de gol, sunt convins ca va fi un meci frumos. Nu cred ca jucatorii mai au nevoie de vreun stimulent la meciul asta", a mai spus tehnicianul dinamovist.

Meciul dintre Steaua si Dinamo contand pentru prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei se va disputa, joi seara de la ora 20:30 pe Arena Nationala, si va fi arbitrat in premiera Ovidiu Hategan.



Stoican asteapta o sansa in meciul cu Steaua: "Prea mult ghinion am avut"