Dinamo

Steliano Filip despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: “Si-a batut joc de noi”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Fundasul lui Dinamo a explicat ce s-a intamplat la faza din minutul 37 al derby-ului cu FCSB, cand a fost eliminat de centralul Istvan Kovacs.

“Nu-mi sta in caracter sa critic arbitrajul, dar sunt dezamagit pentru ca si-a batut joc de suporteri, de niste familii. Nu cred ca meritam. Sa zicem ca-mi dai galben pentru intentie, dar e clar…Cea mai buna solutie ar fi VAR-ul, simplu.

“Imi reprosez ca am ingreunat situatia echipei. Am stat pe teren pentru ca am vrut sa-l intreb, n-am protestat. N-a vorbit, pentru ca stie toata lumea ca este un arbitru foarte arogant. Mi-a spus doar atat ca am trei minute altfel opreste meciul”, a declarat Steliano Filip.

“Campionatul este lung si formam o echipa cu putina rabdare. Vom fi o echipa buna, multi dintre cei veniti au nevoie de pregatire”, a mai spus fundasul dinamovist.

FCSB a obtinut cel mai categoric succes din istoria confruntarilor cu Dinamo, scor 6-0, dupa ce la pauza tabela arata 4-0.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica in minutul 37, dupa ce Steliano Filip a primit cartonasul rosu direct.Steliano Filip despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: “Si-a batut joc de noi”