Dinamo

Stadionul Dinamo in pericol sa nu fie reconstruit

Sursă foto: FRF

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, prin intermediul unui comunicat, ca stadionul din Soseaua Stefan cel Mare risca sa nu intre in programul de reconstructie pentru EURO 2020.

Proiectul de reabilitare al stadionului este în acest moment blocat de un litigiu in care este implicata una din societatile detinute de fostul presedinte Nicolae Badea.

Documentatia pentru realizarea lucrarilor de reabilitare trebuie depusa pana la data de 31 martie.

Programul include la acest moment stadioanele Steaua, Arcul de Triumf, Rapid și Dinamo, ultimul proiectat să fie reconstruit în totalitate, cu diverse facilități de practicare a sporturilor și cu o capacitate de 20.000 de locuri, toate lucrările urmând a fi realizate de Compania Națională de Investiții (CNI). Dacă pentru celelalte trei arene procedurile sunt în grafic și se respectă termenele care permit finalizarea lucrărilor în timp util, adică vara lui 2019, situația stadionului Dinamo este problematică, se arata in comunicatul FRF.

Din 2000 până azi, situația a rămas neschimbată în privința situației juridice a bazei sportive Dinamo. În toți acești ani, mai mulți acționari au făcut diverse investiții în baza sportivă, printre care montarea lojelor oficiale, a copertinei, demararea lucărilor de extindere a tribunelor prin introducerea unor piloni în zona dinspre Spitalul Floreasca, se mai arata in comunicatul Federatiei.



Stadionul Dinamo in pericol sa nu fie reconstruit