Dinamo

Spiritul adus de Contra face diferenta la Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra a reusit sa o aduca pe Dinamo pe linia de plutire dupa doua infrangeri la rand in primele meciuri din 2017. Au urmat doua succese la rand pe teren propriu si Contra este, fara doar si poate, omul potrivit la locul potrivit pentru formatia din Stefan cel Mare.

“Nu le-am facut nimic jucatorilor. Am incercat sa le dau moral inainte de fiecare meci. Stiam ca fiecare meci e o finala pentru noi, tensiunea e mare si jucam cu sabia deasupra capului”, a spus tehnicianul dinamovist dupa victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-1, de sambata seara.

“Am avut si un pic de noroc, dar se vede un alt Dinamo, un Dinamo cu spirit. Aceasta victorie ne mentine in cursa pentru playoff. Dupa 2-0 am pierdut putin mijlocul terenului, domnul Multescu ne-a surprins cu o schimbare tactica foarte buna”, a mai spus Contra.

Steaua nu-i da emotii

Intrebat daca are emotii ca Steaua ar avea interesul sa nu se omoare cu firea la Medias pentru a opri drumul lui Dinamo spre playoff, Contra spune ca nu-si face nicio grija in acest sens.

“Din partea mea si a baietilor nu este nicio suspiciune. Sunt sigur ca Steaua va incerca sa castige, mai ales ca Viitorul s-a distantat la sase puncte de ei”, crede Contra.



Spiritul adus de Contra face diferenta la Dinamo