Dinamo

Sotia lui Ekeng: ”Dinamo mi-a ucis sotul”

Nathy Ekeng, sotia regretatului jucator dinamovist Patrick Ekeng, lanseaza un atac dur la adresa clubului din Stefan cel Mare.

"Dinamo mi-a ucis soţul. Dacă doctorul de la Dinamo l-ar fi resuscitat pe Patrick pe stadion şi stabilizat, apoi l-ar fi trimis la urgenţe, el ar fi fost în viaţă. Au pierdut timp trimiţând o targă şi apoi ambulanţa. Era prea târziu pentru a-l resuscita", a spus sotia lui Ekeng in Libertatea.

Aceasta mai sustine ca Patrick Ekeng, sotul sau, nu avea nicio problema de sanatate si ca problemele cu inima sunt doar inventii.

"Problemele cu inima sunt o invenţie. De ce Dinamo ar fi acceptat să semneze un contract cu un jucător bolnav? Nu există controale medicale înainte de semnarea unui contract?", se intreaba Nathy Ekeng.

Mortul e de vina

Patrick Ekeng a decedat pe terenul din Stefan cel Mare pe 6 mai 2016 dupa ce s-a prabusit la scurt timp dupa intrarea in meciul cu Viitorul din ultima etapa a sezonului.

Jucatorul nu a putut fi resuscitat la locul prabusirii pe teren din cauza absentei unui defibrilator de pe ambulanta care asigura asistenta medicala la respectiva partida din Liga 1.

Ca in mai toate cazurile de acest fel din spatiul romanesc sportiv si nu numai mortul a fost gasit "vinovat" si acum. IML a sustinut intr-un raport tarziu ca Ekeng ar fi avut probleme cu inima.



Sotia lui Ekeng: ”Dinamo mi-a ucis sotul”