Dinamo

Situatie dificila la Dinamo. Antrenorul plateste motorina autocarului pentru deplasari

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Mircea Rednic a dezvaluit, joi, intr-o conferinta de presa, ca a echipa trece in continuare prin momente delicate din punct de vedere financiar.

Reactia antrenorului de la Dinamo a venit in contextul mai multor critici venite din partea purtatorului de cuvant al DDB.

“Acest fan care isi da el cu parerea, el stie ca noi n-am avut motorina sa facem doua deplasari, la Buzau si Ploiesti. El stie ca autocarul nu avea asigurare si a trebuit Rednic sa plateasca motorina si asigurarea? El stie ca Rednic a renuntat la o parte din salariu ca sa inchiriem patru masini? El stie ca tot Rednic plateste viitoarea deplasare pentru ca nu avem bani?”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Acesta s-a mai aratat si surprins ca in ultima perioada actiunile DDB au scazut in ceea ce priveste implicarea financiara.

In acelasi timp Rednic recunoaste ca fara eforturile fanilor din programul DDB echipa Dinamo n-ar mai fi ajuns sa continue in Liga 1.

“Eu am un respect deosebit pentru ei si ei pentru mine. E o perioada mai grea, mai ales cand e o situatie mai delicata legata de rezultate”, a concluzionat Rednic.Situatie dificila la Dinamo. Antrenorul plateste motorina autocarului pentru deplasari