Dinamo

Oficialii Barcelonei au inspectat National Arena. Iata concluziile lor

Oficialii Barcelonei au sosit în România pentru a inspecta National Arena în vederea amicalului pe care catalanii îl au programat împotriva lui Dinamo.

Trei oficiali ai catalanilor au inspectat National Arena si au ramas profund impresionati de conditiile gasite.

"Noi asta facem mereu, mergem în vizita acolo unde se tin meciurile amicale ca sa ne asiguram ca stadioanele dispun de toate facilitatile de care echipa are nevoie. Aceasta arena a gazduit finala Europa League acum ceva timp si este frumoasa”, a spus unul dintre oficiali, Stephen Dawson, conform Dolce Sport.

”Autoritatile se vor ocupa de securitatea echipei. Este un meci amical si nu vor fi masuri speciale”
Stephen Dawson

Adrian Thiess, organizatorul evenimentului de la Bucuresti, a mencionat ca Barcelona va avea un program strict cât timp se va afla în România.

”Suntem în desfasurare cu tot ceea ce tine de logistica, de desfasurarea partidei, toata echipa. Am început de dimineata, cu cei de la Barcelona si Sport Five, inspectia în ceea ce priveste partea de hoteluri si traseu”, a completat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului de la Bucuresti.

Partida dintre Dinamo si FC Barcelona este programata la data de 11 august.Oficialii Barcelonei au inspectat National Arena. Iata concluziile lor