Dinamo

Savulescu, scos din sarite la Tribunal

O reportera a reusit sa-l scoata din sarite pe actionarul dinamovist Dragos Savulescu. "Sunteti sau nu homosexual?" - a fost întrebarea indiscreta la care Savulescu nu se astepta.

Joi a avut loc prima înfatisare în procesul pe care Dragos Savulescu i l-a intentat lui Gigi Becali, dupa ce patronul Stelei afirmase despre omologul sau ca ar fi homosexual.
 
Cei doi s-au evitat în sala de judecata, însa au dat nas în nas la iesire. "Eu nu dau mâna cu astia", a spus Becali, facând referire la posibila orientare sexuala a dinamovistului.
 
"Cere 2 milioane de euro, bani pe care nu i-a avut în viata lui. Vrea sa doneze? N-a dat în viata lui un ban, iar acum vrea sa faca donatii din banii mei! Fa, ba, din banii tai!", a mai spus Becali.
 
Dupa ce Becali a plecat, Savulescu a vorbit cu reprezentantii presei, însa pentru putin timp. O întrebare a unei reportere l-a facut sa îsi iasa din minti. 

"Sunteti sau nu sunteti homosexual? Haide, spuneti-ne adevarul!" - l-a întrebat reportera.
 
"Doamna, cum va permiteti sa ma întrebati asa ceva? Nu sunt homosexual! Dumneavoastra sunteti?!", a raspuns Savulescu, dupa care a plecat nervos.



Savulescu, scos din sarite la Tribunal