Dinamo

Ruptura in Stefan cel Mare! Mircea Rednic e istorie pentru Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dupa jumatate de an la carma lui Dinamo aventura lui Mircea Rednic la Dinamo s-a incheiat in pofida declaratiilor promitatoare pentru sezonul urmator.

Dinamo a incheiat sezonul din playout pe locul al treilea, iar Rednic s-a hotarat sa plece dupa o discutie tensionata cu patronul Ionut Negoita.

Tema discutiei aprinse a fost bugetul de transferuri pentru sezonul urmator, Negoita fiind hotarat sa inchida portofelul dupa rezultatele sub asteptari din acest sezon.

Dinamo castigase la pas playout-ul sezonul anterior cu Florin Bratu la timona.

Despartirea de Mircea Rednic a fost confirmata de Dinamo printr-un comunicat pe pagina oficiala de facebook:

"FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019.Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviştilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament".



Ruptura in Stefan cel Mare! Mircea Rednic e istorie pentru Dinamo