Dinamo

Rednic: "Un rezultat echitabil. Matematic contam in lupta pentru titlu"

Mircea Rednic considera ca Dinamo isi va juca pana la capat sansa in campionat dupa 1-1 cu Steaua si ca va arbitra lupta pentru titlu prin prisma deplasarii de la Giurgiu.

"O prima repriza echilibrata fara ocazii. Ei au avut o posesie mai buna. Ghinionul nostru ca ne-am bagat-o in poarta. Repriza a doua a fost mult mai spectaculoasa. Am fost inspirat la pauza. A intrat Bizonul si am inscris, apoi s-a jucat pe contre. Am avut o ocazie mare cu Rotariu, dar si ei au avut prin Tade. Un rezultat echitabil", a declarat Rednic.

"Mai greu sa-l mai incerc pe Bicfalvi atacant, mai ales ca in Cupa Ligii trebuie sa recuperam trei goluri si voi folosi doi atacanti. E o solutie, ne mai gandim. Pe Filip nu l-am tras de urechi, singur ar trebui sa se traga si nu vorbesc de faza golului, ci asa ca joc", a mai spus tehnicianul dinamovist.

Daca am fi castigat ne mai gandeam la titlu. Ne jucam sansa in continuare si surprize vor mai fi. Matematic contam in lupta pentru titlu. Obiectivul este sa ne clasam in primele trei.



Rednic: "Un rezultat echitabil. Matematic contam in lupta pentru titlu"