Dinamo

Rednic: “Stiam unde am venit”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Mircea Rednic este de parere ca Dinamo n-a aratat chiar asa de rau precum o arata scorul final al meciului cu CFR Cluj (0-3).

“Prima repriza, pana la gol, a fost echilibrata. Ca la fiecare meci facem greseli. Am luat un gol stupid, greu de explicat, de pe linia de corner. Un penalty aiurea si e 2-0. Echipa a jucat, ne-am creat doua mari ocazii, n-am reusit sa inscrie si pe un contraatac ei au facut 3-0. E o echipa mare, cu experienta si n-au nevoie de prea multe ocazii”, a declarat Rednic dupa meci.

“Meci de meci facem greseli individuale inadmisibile. Stiam unde am venit, normal ca stiam. Mi-am dat seama dupa prima saptamana. Singura mea suparare si ce ma deranjeaza e ca jucatorii straini ar trebui sa faca diferenta, dar ei fac diferenta invers. Nu poti sa iei gol ca in curtea scolii de pe linia portii. Asa ca joc, echipa a jucat mai ales dupa golul doi”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Dinamo a pierdut pe teren propriu la scor de neprezentare, dar a avut ocazii importante de-a lungul partidei. Vedeti aici cronica meciului.



Rednic: “Stiam unde am venit”