Dinamo

Rednic dupa ce a umilit-o pe Dinamo: “Ne respectam adversarii, nu facem fiesta”

Sursă foto: https://www.fcviitorul.ro

Viitorul a administrat un 5-0 categoric lui Dinamo chiar in Stefan cel Mare, insa antrenorul Mircea Rednic nu-si uita trecutul in alb si rosu.

“Am avut si noroc, am marcat din toate situatiile. Dinamo a jucat fara trei jucatori de baza, dar normal ca ma bucur pentru cele trei puncte.

“A fost un joc bun, mai ales in prima repriza, dar nu inseamna ca trebuie sa facem fiesta. Noi ne respectam adversarii, iar ei sunt intr-o situatie mai delicata”, a spus Mircea Rednic.

“De asta s-a apelat la mine, ca am multa experienta. Normal ca nu-mi convine cand sunt anuntat seara ca-mi pleaca un jucator, iar a doua zi avem meci.

Planuri pentru playoff

“Vom vedea atunci daca ajungem sau nu in playoff. Mi-as dori sa ajungem. Mai sunt sase meciuri, distanta e mare, dar mi-as dori sa ajungem. Ma bucur ca am vazut o descatusare a jucatorilor.

Sageti catre Negoita

“Normal ca-mi pare rau de Dinamo. In mod normal nu trebuia sa se ajunga aici. Nu trebuia sa dai echipa, ca nu stiu daca e vanduta, unor oameni care sunt vai de mama lor. Trebuia sa te uiti la pantofi sa vezi ca n-au bani.



Rednic dupa ce a umilit-o pe Dinamo: “Ne respectam adversarii, nu facem fiesta”